Încărcare...

about-slider1

Despre noi

Tipografia a fost infiintata in anul 1972,iar din anul 1992,dupa privatizare a devenit S.C. Tipografia Prod Com S.R.L. Suntem specializati in productia de caiete, ziare, revista, carte, pliante, toata gama de dosare: dosare cu sina, dosare plic, dosar de incopciat, registre, tipizate financiar – contabile, formulare personalizate, agende, calendare, felicitari si alte produse tipografice  .  In momentul de fata Tipografia Prod Com se situeaza pe locul trei in tara in topul firmelor de profil.

Societatea noastra are implementat si mentine:

Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2008,
Sistem de Management de Mediu SR EN ISO 14001:2005,
Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii SR OHSAS 18001:2008.

In activitatea noastra, am respectat valorile companiei, am urmarit cu perseverenta scopurile propuse si am privit cu incredere spre viitor.  

La baza performantelor Tipografiei Prod Com se afla o echipa dinamica si profesionista, capabila sa realizeze cu succes orice comandă de produse tiparite. Punem la dispoziţia Dumneavoastră o ofertă larga, in masura sa satisfaca excelent cele mai exigente cerinte.

Pentru desfasurarea activitatii, dispunem de spatii de productie de 3000 mp, spatii de depozitare de 2000 mp, echipamente si utilaje moderne care va garanteaza ca putem realiza pentru Dumneavoastra tiparituri de o calitate foarte buna. 

In ceea ce priveste productia si livrarea produselor pe segmentul retail, putem spune ca am dobandit experienta, deoarece suntem furnizor principal pentru Kaufland Romania, Auchan Romania, Selgros Cash & Carry, Lidl Romania.

Prioritatile dumneavoastra sunt importante pentru noi,analizam si cautam sa implementam cele mai bune solutii, pentru maximizarea profitului Dvs, iar fiecare client dorim sa ramana prietenul nostru.